LA COMPANYIA

MABSUTINS som una companyia forjada al Líban durant l’expedició de Pallassos Sense Fronteres realitzada a l’abril del 2012.

“MABSUT” vol dir “Content” en àrab.

Quatre pallassos que ja havíem treballat junts abans en diferents projectes (De MortimersDiscípulos de MoralesPau RibaSeñor Señor) ens varem retrobar en aquesta ocasió per compartir una nova aventura.

Els 4 artistes que formem la companyia MABSUTINS tenim una llarga trajectòria artística com a pallassos, actors i músics professionals. Som l’Albert Grau “Denguito”, Christian Olivé “Birutilla”, Oriol Liñan “Fúfur” i Moisès Queralt “Peixoixo”.

MABSUTINS som una companyia col.laboradora habitual amb l’organització Pallassos Sense Fronteres. Fruit d’aquesta relació, els MABSUTINS hem viatjat pel Líban, Jordània, Palestina, Perú, RDCongo, Moçambic, Camerún, Grècia i altres indrets del planeta, amb l’objectiu de portar el riure allà on més es necessita.

IMG_6589_1

mabsutins 7

Peixoixo, Birutilla, Fúfur i Denguito

Cliqueu aquí per veure el reportatge del fotògraf Diego Ibarra“Durante 20 días el poder de la nariz roja ha difundido la sonrisa y el poder del sí a lo largo y ancho del país. Veinte días de esfuerzo y duro trabajo.  La belleza humana que desprenden los payasos ha contagiado los testimonios olvidados de la sin razón de la guerra”

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s